Poliţia Locală, cu ochii pe respectarea disciplinei în construcţii

290

În primele opt luni ale anului în curs, poliţiştii locali au monitorizat mai multe zone din municipiul nostru în vederea depistării şi sancţionării persoanelor care aruncă deşeuri menajere şi industriale provenite din construcţii. Au fost efectuate sute de verificări.

În vederea depistării şi sancţionării persoanelor care aruncă deşeuri menajere şi industriale provenite din construcţii, poliţiştii locali au monitorizat străzile Narciselor, Siseşti, Aviatorilor, Marin Preda, Aleea Mehedinţi, Barajelor şi Termocentralei. Au fost întreprinse 71 de acţiuni de verificare privind respectarea termenelor în vederea aducerii terenului la starea iniţială în urma intervenţiilor pe domeniul public pentru remedierea defectelor înregistrate pe reţelele de distribuţie a apei, gazelor naturale şi energiei electrice.
De asemenea, au fost efectuate 94 de acţiuni de verificare a lucrărilor de construcţii executate cu sau fără autorizaţie de construire, dar şi 96 verificări privind modul în care se execută lucrările de construcţii pe raza Municipiului Târgu-Jiu.
Au fost desfăşurate acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate normele în vigoare, în domeniul protecţiei mediului, pe linia disciplinei în construcţii de către deţinătorii de imobile. În plus, pe linia respectării protecţiei mediului poliţiştii locali au participat la misiuni de ordine publică cu ocazia manifestărilor cultural-artistice, spectacole şi târguri care au avut loc pe raza Municipiului Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here