Poliția a pus lacătul pe o sală de jocuri de noroc. Motivul!

1299

O sală de jocuri de noroc, din orașul Rovinari, a fost închisă de poliție. În ultimele zile, polițiștii gorjeni au acționat pe raza județului în vederea verificării modului de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat că o sală de jocuri de noroc, cu punctul de lucru în orașul Rovinari, desfășura activități specifice obiectului de activitate după orele 2200, „încălcând astfel prevederile art. 65, alin. 1, lit. q din Legea nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 raportat la art. 9, pct. 6 din Anexa nr. 3 a H.G. 34/2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României”.

Două amenzi în câteva zile
Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că operatorul economic a mai fost sancționat contravențional, la data de 23 ianuarie, tot pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid. Amenda a fost tot de 5.000 de lei.
„Întrucât operatorul economic cu punctul de lucru în orașul Rovinari a săvârșit în mod repetat aceeași faptă contravențională, într-un interval de 15 zile de la constatarea precedentă, pe lângă sancțiunea contravențională principală, s-a dispus și sancțiunea contravențională complementară a închiderii temporare, pe o durată de 15 zile a punctului de lucru, unde operatorul economic desfășura activitatea fără respectarea condițiilor stabilite de lege”, a comunicat IPJ Gorj.

„Sigiliul” Covid
Sancțiunea contravențională complementară s-a materializat prin afișarea de către organele de poliție, în locuri vizibile din interiorul spațiului închis temporar, a următorului mesaj: „Acest spațiu este închis temporar, până la data de 07.02.2022, inclusiv, din cauza nerespectării măsurilor dispuse pentru diminuarea efectelor pandemiei de COVID-19”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here