Polaris şi-a adaptat programul de ridicare a gunoiului

332

Firma de salubrizare Polaris M Holding SRL şi-a stabilit programul de lucru pentru perioada următoare, ţinând cont de zilele libere pe care le au târgujienii cu ocazia sărbătorilor pascale. Locuitorii de la case, care erau programaţi pentru ridicarea gunoiului luni, vor trebui să scoată pubelele la poartă sâmbătă. În noaptea de Înviere se va lucra cu două maşini.

Pentru salariaţii de la Polaris, perioada sărbătorilor pascale va fi destul de încărcată. O parte dintre ei vor fi la datorie, inclusiv în noaptea de Înviere. Conducerea Polaris M Holding a stabilit programul de lucru pentru zilele de sărbătoare.
Astfel, directorul Luis Popa spune că „locuitorii care stau la casă şi erau programaţi pentru ziua de luni pentru a le fi ridicate deşeurile menajere vor trebui să scoată pubela în faţa porţii sâmbătă 19.04.2014; în acelaşi timp, în noapte de Înviere vom lucra cu două maşini de salubrizare  pentru a ridica deşeurile de la platformele dintre blocuri”.

Grafice nemodificate pentru zonele cu blocuri
Târgujienii care locuiesc la bloc pot fi liniştiţi în privinţa ridicării gunoiului, întrucât pentru blocuri, graficele de lucru ale Polaris nu se modifică. „Lucrăm în mod normal pentru cei care stau la blocuri în această perioadă; am introdus o maşină de rezervă între orele 16:30 – 21:00. În cazul în care este nevoie să intervenim în această perioadă într-o anumită zonă să putem să ne mişcăm repede,  în acelaşi timp inclusiv depozitul ecologic va fi deschis în perioada sărbătorilor pascale, deoarece mai sunt firme din judeţ care aduc deşeurile în această perioadă”, a precizat Luis Popa, directorul firmei de salubrizare Polaris M Holding.
Ca de fiecare dată, reprezentanţii Polaris vor fi la datorie şi în perioada sărbătorilor pascale, dar şi de 1 mai, pentru a se asigura că oraşul este curat şi gunoiele sunt ridicate la timp.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here