Polaris a ridicat 50 de tone de gunoi din Rânca, de Crăciun şi Revelion

157

Pentru prima dată, de Crăciun şi Revelion, firma Polaris a ridicat gunoiul din staţiunea montană Rânca, mai exact din zona ce aparţine de comuna Baia de Fier. Numărul foarte mare de turişti a făcut ca şi cantitatea de gunoi menajer colectată să fie pe măsură. Astfel, în această perioadă, Polaris a ridicat aproximativ 50 de tone de gunoi din Rânca.

Pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă, angajaţii firmei de salubrizare Polaris M Holding SRL au lucrat la foc continuu. Cum era şi normal, cetăţenii au produs cantităţi record de gunoi menajer. Reprezentanţii Polaris s-au văzut nevoiţi să lucreze inclusiv în zilele de sărbătoare. Chiar şi din staţiunea montană Rânca s-au ridicat tone de gunoi. „Este primul an în care am ridicat gunoiul din staţiunea Rânca, partea care aparţine de Baia de Fier. De Crăciun şi de Revelion am ridicat aproximativ 50 de tone de gunoi menajer de la Rânca, staţiunea fiind aglomerată în această perioadă. De fiecare dată maşina de salubrizare a fost încărcată cu aproximativ 9-10 tone de gunoi; chiar şi miercuri, pe 2 ianuarie, maşina noastră a urcat la Rânca la ora 19 şi a stat acolo patru ore, deoarece toate punctele de colectare erau pline”, a confirmat Luis Popa, directorul SC Polaris M Holding SRL.
De asemenea, trebuie menţionat faptul că, de Revelion, angajaţii Polaris au ridicat zeci de tone de gunoi din cartierele municipiului Târgu-Jiu. „În Noaptea de Revelion am lucrat cu două maşini care au ridicat aproximativ 30 de tone de gunoi din tot oraşul. În zilele din preajma Crăciunului şi Revelionului am ridicat în medie câte 40-50 de tone de gunoi în timpul nopţii şi până la 90 de tone în timpul zilei. Cele mai mari cantităţi de deşeuri au fost adunate din zonele Piaţa 9 Mai şi Piaţa Centrală, cartoane, folie şi sticle aruncate de comercianţi”, a precizat Luis Popa.
Minodora Sucea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here