Poetul Nicolae Dragoș lansează volumul „Omul din Turn”

320

Cu aproape 50 de volume tipărite şi alte câteva în manuscris, multe tratate, lucrări şi o foarte bogată activitate ziaristică, poetul gorjean Nicolae Dragoş împlineşte 80 de ani, sâmbătă, 3 noiembrie 2018. Cu această ocazie poetul își va lansa o nouă carte vineri, 2 noiembrie 2018, la ora 11.00, în Sala Florin Isuf din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Nicolae Dragoş scrie o poezie de factură tradiţională atât prin tematică, cât şi prin modalităţi de expresie, fiind preocupat de conceptul figurat sau de fiorul liric implicat, nu de inovaţii sau încifrări stilistice. „Omul din Turn” este titlul volumului pe care Nicolae Dragoș îl va lansa vineri, 2 noiembrie 2018, la ora 11.00, la sediul CJCPCT Gorj.
Începând tot de vineri, 2 noiembrie 2018, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj reia ciclul de expoziții dedicate Centenarului Marii Uniri. Artistul târgujian Florin Hutium prezintă așadar în 2 noiembrie 2018 o nouă expoziție de pictură. Iubitorii de artă sunt invitați, vineri 13 noiembrie 2018, să asiste la vernisajul unei noi expoziții semnate de artista gorjeană Cristina Cioplea. În data de 21 noiembrie 2018 expune în Sala Florin Isuf Florin Preda Dochinoiu, un grafician și un pictor postmodernist. Încheiem luna noiembrie cu o expoziție inedită organizată în data de 30. În cadrul expoziției „Moldova, Ardealul și Țara Românească” expun: Liviu Șoptelea (Botoșani- Moldova), Cornel Vană (Turda-Ardeal) și Maria Stoian (București-Țara Românească).
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here