Poeta Anca Elena Cojocaru din Târgu-Jiu, stewardesă în Dubai

691

Tânăra, frumoasa şi talentata poetă Anca Elena Cojocaru a devenit stewardesă la o companie aeriană din Emirates, Dubai. Târgujianca de 26 de ani a trecut cu brio preselecţiile şi chiar şi-a luat zborul spre Dubai. Ea a şi postat câteva fotografii pe o reţea de socializare, astfel încât prietenii săi să o poată vedea chiar dacă este departe.

Despre Anca Elena Cojocaru, cititorii cotidianului nostru aflau, în urmă cu doi ani, dintr-un interviu pe care tânăra ni l-a acordat cu ocazia lansării volumului de „Noi de lapte”, pe 23 februarie 2012. „Îmi place şi îmi doresc să pot explora din ce în ce mai multe domenii, deoarece cred că dezvoltarea mea are un sens multilateral. Am terminat „Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu”, specializarea Matematică – Informatică, am absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UCB, specializarea Management, am absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, din cadrul Universităţii din Bucureşti, specializarea Psihologie, am studiat o parte din master în cadrul Universităţii din Piraeus, Atena, specializarea Managementul Dezvoltării Afacerilor, printr-o bursă de studii Erasmus. Activez de câţiva ani, ca membru al unui ONG, participând la diverse activităţi şi acţiuni, în ţară şi în străinătate, axate pe drepturile omului, discriminare, incluziune socială şi altele”, spunea atunci Anca.

O nouă viaţă, în Dubai
Recent, Anca Elena Cojocaru a ajuns stewardesă după ce a trecut probele de preselecţie ale unei companii aeriene din Emirates, Dubai. Pe lângă alte calităţi, Anca a dovedit că are condiţie fizică suficient de bună pentru a îndeplini sarcinile din timpul zborului şi disponibilitate de a se muta în Emiratele Arabe Unite. Ea a primit din partea companiei o cameră la un hotel în Dubai, care va deveni una dintre locuinţele ei, atunci când nu efectuează zboruri.
Târgujianca a postat fotigrafii din Emiratele Arabe Unite, imortalizând inclusiv uniforma pe care o va îmbrăca în timpul orelor de zbor. Prietenii săi au felicitat-o şi i-au urat mult succes în noua sa activitate.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here