Podaru: „Candidatul pentru postul de manager al Spitalului Rovinari a luat nota 4,6 la testul grilă”

425

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a organizat, joi, 16 aprilie 2015, concurs pentru funcţia de manager. Unicul candidat înscris a reuşit să obţină doar nota 4,6, fiind respins. Constantin Podaru, preşedintele comisiei de examen, a declarat că probabil concursul va fi reluat.

Urologul arab Kadour Aksan a fost singurul candidat înscris în cursa pentru postul de manager al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. Joi, acesta a susţinut prima probă a concursului, pe care a şi picat-o. „Proba s-a constantin podaru rovinaridesfăşurat în condiţii normale. S-a prezentat unicul candidat înscris, care a avut de ales un test grilă din patru. L-a ales pe cel cu numărul 3, iar în urma analizării răspunsurilor date, comisia a notat lucrarea cu 4,6. Astfel, candidatul a fost respins. Ar fi avut nevoie de minimum nota 7 la această probă şi un total de 8 pentru a promova concursul”, a menţionat Constantin Podaru, preşedintele comisiei de concurs.
Potrivit aceleiaşi surse, cel mai probabil concursul va fi reluat. Între timp, la cârma Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari rămâne Constantin Talabă, al cărui interimat poate fi prelungit prin dispoziţia autorităţilor locale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here