PNL Novaci, de partea liberalului Angheloiu

330

Picture 002Preşedintele PNL Novaci, Dănuţ Petrică, şi delegaţii care vor pleca din această localitate spre Târgu-Jiu, pe 4 septembrie, pentru a vota noul preşedinte al organizaţiei liberale au stabilit pe cine vor susţine. Cei şase liberali novăceni îşi vor da votul pentru Radu Angheloiu. “De la Novaci suntem şase delegaţi printre care se află şi şeful TNL Gorj, Octavian Ghiţă.

Toţi vom susţine candidatura lui Radu Angheloiu”, a confirmat de altfel preşedintele PNL Novaci, Dănuţ Petrică. Acesta a făcut publice şi motivele care au determinat liberalii novăceni să meargă pe mâna lui Radu Angheloiu.

“În urma consultării pe care am avut-o cu membrii organizaţiei locale Novaci şi mai apoi cu cei aleşi să participe la Conferinţa Judeţeană ne-am hotărât să îl susţinem pe Radu Angheloiu. Această susţinere este un fel de recunoaştere a îndelungatei sale activităţi în cadrul PNL, eu personal sunt unul dintre membrii vechi ai PNL Gorj, sunt în partid din 1996, şi am făcut această alegere şi ca urmare a celorlalte calităţi de lider pe care Angheloiu le are. Dumnealui a avut succese în demersul făcut atât în campaniile electorale cât şi în perioadele de opoziţie pe care partidul l-a avut de-a lungul timpului. Ne-am cam săturat de acei oameni care vin aşa ca nişte meteoriţi, din când în când, în acest partid iar apoi dispar mai repede de cât au venit”, a declarat liberalul novăcean. “Trebuie să recunoaştem că este şi o alegere strategică. Radu Angheloiu are funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, are la îndemână mai multe posibilităţi prin care poate să ajute acest partid să îl ducă acolo unde nu a fost, dacă nu pe primul loc, măcar pe al doilea, la viitoarele alegeri. Credem că hotărârea noastră a fost una înţeleaptă şi spre binele partidului”, a conchis Dănuţ Petrică care este convins că Angheloiu este un câştigător.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here