PNL Gorj pierde primari. Daniel Coiculescu a trecut la PSD

4570
Deputatul Mihai Weber, lider al PSD Gorj, a anunțat că primarul liberal de la Arcani a trecut la PSD:  ”Îi urăm bun venit în #echipaPSDGorj domnului primar al localității Arcani, #AristicăDanielCoiculescu!
👉 Relația pe care, atât eu, cât și Cosmin Popescu, o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, a scris acesta pe pagina sa publică.

2 COMENTARII

  1. Singura modalitate de a nu mai vedea fețele acestor grofi psd iști, care ne strica bună dispoziție cu afișarea lor zilnica in presă, este ca la alegeri să-i trimitem la groapa de gunoie a istoriei. Oare lor nu le este rușine de agresivitatea cu care își expun fizicul? Dacă pentru ei minciuna este un mod de viață și cred că oamenii mai înghit o iotă din ce debitează ei zilnic , pentru români, această adunătură psd isto -pnl isto,coalizata in guvernul Cio-Ciu este că o perioada lungă de secetă ce usca tot.

  2. Buhaiti mai sunt! Ce fălci, ce fizic sănătos si ce atleti ai fripturilor, berii si prajiturilor are Pesedeul de la Gorj in dotare!Toti sunt unul si unul! Babani!! Singura lor plăcere a rămas doar mâncarea. Oare Peneleul se lasă mai prejos?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here