PNL Gorj îl are președinte pe Iordache!

6711

Senatorul Ion Iordache este noul președinte al PNL Gorj, în urmă scrutinului intern de astăzi din Târgu Jiu. Iordache a câștigat alegerile cu 271 de voturi, în timp ce contracandidatul său Gheorghe Pecingină a obținut numai 67 de voturi. 16 buletine au fost declarate nule, două având tăiați ambii candidați.

Nu este un secret că delegații PNL Târgu Jiu au ales să nu se pronunțe pentru niciunul dintre candidați la acest scrutin. 

Rezultatul alegerilor a fost citit de la tribună de către Gigel Știrbu, cel care a asigurat interimatul organizației până la scrutin.

360 de liberali au fost chemați să își exercite dreptul la vot la alegerile din PNL Gorj. În sală a fost și deputatul Dan Vîlceanu, fostul președinte al organizației și edilul de Novaci, Leuștean, care a condus, pentru o perioadă filiala.

Majoritatea primărilor și viceprimarilor liberali au arătat că fac echipă cu Iordache, senatorul prezentându-și echipa în timpul discursului său susținut în fața audienței. În schimb, Gigi Pecingină nu a părut la fel de motivat. În ce privește liderii de la centru, doar unul, șef de organizație județeană, a arătat că este acolo pentru a-l susține pe unul dintre candidați, în speță pe Iordache.

De luni, noul președinte liberal spune că toată lumea trece la treabă, se îngroapă securea războiului iar divergențele interne vor dispărea, asta pentru că Iordache a anunțat că vrea să câștige toate alegerile din Gorj în 2024: locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here