PNL Gorj continuă programul vizitelor la Parlamentul României, inițiat de fostul parlamentar Severus Militaru

421

Un grup de aproape 50 de elevi și 7 profesori din Motru și Dragotești a vizitat, marți, Palatul Parlamentului. Gazda copiilor a fost președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.

Elevii învață la școli din municipiul Motru și comuna Dragotești, sunt olimpici la diverse discipline și copii care au fost implicați în proiectul “Povestea iilor de la Dragotești”, un eveniment dedicat Zilei universale a iei tradiționale românești. Copiii de la Dragotești au mers și la Parlament îmbrăcați în ie, pentru a promova și la București portul tradițional gorjenesc. Gazda elevilor a fost președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, care a fost ghidul copiilor în Palatul Parlamentului. Deputatul le-a explicat elevilor cum decurge activitatea în parlament, le-a arătat clădirea, inclusiv sala unde se susțin ședințele de plen și le-a oferit detalii privind tehnica de votare.

Din delegația de copii a făcut parte și fiica regretatului Severus Militaru, fost deputat de Gorj, cel care a fost inițiatorul acestui proiect prin care elevii pot vizita Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here