PNL Gorj arde, dar liberalii de la Motru o dau pe chef! Cine a plătit chermeza și care a fost scopul petrecerii?!

4395

În timp ce PNL Gorj este un adevărat câmp de bătălie, opozanții fiind Dan Vâlceanu și Ion Iordache, la Motru, liberalii tratează totul cu chef și voie bună. Peste 40 de liberali din organizația locală, în frunte cu liderii de facto ai filialei au petrecut, astfel, pe 26 septembrie, la Restaurantul Ghiocela, în salonul auriu. Masa și dansul au fost suportate de patronul localului, Mihai Rămescu, interesat să păstreze în viață opoziția liberală de la Motru, contra PSD.

Patronul Ghiocela, Mihai Rămescu, a invitat liberalii de la Motru, unii foarte stresați că își pierd locurile de muncă calde sau foarte calde din Directoratul CE Oltenia sau de la partid, simbria din bani publici fiind mai mult decât atractiva și îndestulătoare, la o masă festivă la restaurantul sau din Motru.
Petrecerea a fost una organizată marți, fiind considerată de organizator drept una ,,de socializare”.
În salonul auriu au fost prezenți consilierii PNL, conducerea filialei, câțiva ocupanți se locuri la instituții, în baza carnetului de partid, gen directorul UATAA Motru, de exemplu.
Peste 40 de liberali s-au simțit bine in timp ce lăutarii, culegi din CEO, le cântau suav la ureche.
Nu s-a înțeles prea bine pentru ce petreceau respectivii? Pentru îndepărtarea lui Vâlceanu de la conducere ori pentru venirea furtunoasa a senatorului Iordache care a considerat mereu că alegerile de la PNL Motru au fost un eșec, mizându-se nu pe legalitate ci pe ilegalitate.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here