PND merge pe mâna inspectorului Ștefan Delcea pentru Primăria Rovinari

376

Partidul Național Democrat(PND) Gorj îl va susține pe Ștefan Delcea, inspector de specialitate în cadrul Primăriei Rovinari, în cursa pentru fotoliul de primar al acestei localități. Conducerea PND consideră că orașul Rovinari are nevoie de o persoană pregătită care să cunoască problemele orașului, să știe din interior cum funcționează instituția publică și să poată rezolva rapid problemele comunității. Inspectorul Delcea lucrează de 18 ani în Primăria Rovinari, în ultimii opt ani prestând doar la Direcția Administrare Patrimoniu.

PND și-a constituit anul acesta o filială la Rovinari, aceasta fiind condusă, în calitate de președinte, de către Ștefan Delcea. Liderul organizației a reușit să găsească un sediu pentru PND Rovinari și să coaguleze în jurul său persoane de calitate care vor binele orașului, o mare parte fiind tineri. De altfel, Delcea a reușit să constituie rapid și o organizație de tineret pentru PND Rovinari. Miercuri, la sediul filialei, va fi prezentat oficial și candidatul partidului pentru funcția de primar al localității, Ștefan Delcea fiind susținut de colegii săi de la județ pentru o astfel de candidatură.
“Intru în cursa pentru Primăria Rovinari având experiență în administrația publică locală. Cunosc de aproape două decenii, din interiorul instituției publice, problemele comunității din care și eu și familia mea facem parte, dar și punctele nevralgice ale administrației locale. Consider că toate pot avea rezolvare dacă rovinărenii vor conștientiza că au nevoie, în funcția de primar, de o persoană credibilă, pregătită de fapte nu de vorbe, care să aibă alături o echipă nouă, formată din persoane bine pregătite care vor binele orașului și a locuitorilor săi. Chiar dacă lupta electorală pentru Primăria Rovinari se anunță una furtunoasă eu cred că cetățenii au nevoie de o confruntare de idei a contracandidaților și nu de un scandal între aceștia. Mizez pe o campanie curată, decentă și sinceră a tututor celor care au intrat sau vor intra în cursa electorală a alegerilor locale”, a declarat președintele PND Rovinari, Ștefan Delcea.
Candidatul PND Rovinari nu a mai făcut politică până în prezent. Delcea s-a hotărât însă, recent, să facă pasul către Partidul Național Democrat pentru a demonstra că se poate face și o altfel de politică, pentru binele cetățenilor.

Ștefan Delcea are 49 de ani, este căsătorit și are un băiat masterand în economie. Este absolvent de studii superioare economice, fiind licențiat în Contabilitate și Informatică de Gestiune.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here