PMP vrea să câștige orașul Târgu-Cărbunești cu candidatul Zorlescu, iar Tismana cu Popescu!

2643

Liderul PMP Gorj, Nicu Davițoiu, a prezentat, joi, într-o conferință de presă doi dintre candidații care vor intra în cursă pentru orașele Târgu-Cărbunești și Tismana. Practic ambele localități sunt conduse de edili PSD.

Pentru Târgu-Cărbunești, Partidul Mișcarea Populară va intra în cursa electorală cu Adrian Zorlescu, un tânăr antreprenor din localitate, destul de implicat în acțiuni de voluntariat, care și-a demonstrat implicarea în mai multe acțiuni care nu s-au dovedit, pentru ultimii primari, decât promisiuni electorale deșarte.
,,Vin în fața cetățenilor din Târgu-Cărbunești cu promisiunea că voi schimba fața localității și o voi transforma într-un oraș european. Mizez pe crearea de locuri de muncă și pe atragerea de noi investitori în oraș, dar atât eu, cât și echipa mea ne vom axa pe atragerea de fonduri europene. Localitatea noastră a fost lipsită de aceste fonduri ca întreg Gorjul. Sunt expert în fonduri europene, astfel că am puterea să atrag banii necesari localității”, a declarat candidatul Adrian Zorlescu.
Acesta a prezentat presei și doi membri ai echipei sale care se vor afla pe lista de consilieri, este vorba despre Sorin Ungureanu și Ovidiu Amza. Pentru orașul Tismana, PMP îl susține pe liderul de sindicat din CEO, Ion Popescu. Acesta este de profesie electrician și lucrează în minerit la CEO. Acesta este consilier local independent din 2016 în CL Tismana.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here