Plombele lui Vasile Râbu

301

rabuDrumul judeţean Motru-Văgiuleşti se află în suferinţă din cauza gradului intens de utilizare, dar şi a compoziţiei asfaltice. Săptămâna trecută, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Râbu şi-a luat angajamentul că va plomba acest drum de Sfintele Sărbători de Paşti.

Acţiunea de plombare a demarat ieri cu porţiunea de drum din satul natal al vicepreşedintelui Râbu, satul Însurăţei, însă drumul are nevoie de plombări până la Văgiuleşti. Lumea munceşte cu tragere de inimă, lărgind la început gropile din asfalt şi tăindu-le în forme geometrice, ca să obţină o plombare eficientă. Pentru că pe parcursul zilelor care vor urma vom mai avea prilejul să vizităm traseul drumului judeţean vom vedea cum va evolua acţiunea de plombare.

Dacă se va opri pe teritoriul municipiului Motru, plombarea va trebui finalizată întrucât aceleaşi drumuri judeţene au început lucrările pe tronsonul de drum Văgiuleşti-Covrigi, peste dealurile Covrigiului care ani de zile a fost una dintre cele mai dificile porţiuni de drum din judeţ.

Bănuim că Vasile Râbu va forţa influenţa sa şi cu un scop electoral, deoarece el răspunde din partea USL tocmai de această zonă: Samarineşti – Văgiuleşti – Covrigi. Oricum, oamenii din Însurăţei sunt mulţumiţi de faptul că vecinul lor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean se ocupă şi de drumul din sat, nu numai de activitatea culturală a judeţului.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here