,,Plombe” de campanie! Drumul din Câlnic Deal a intrat în modernizare

1894

După ce de un an de zile, localnicii din Câlnic Deal tot trag semnale de alarmă pentru că artera rutieră care îi duce spre casă este plină de gropi, oamenii plantând flori, ardei și ceapă în craterele adânci, ce se cască în șosea, abia în aceste zile drumul a intrat în reparații. Chiar dacă vremea nu e favorabilă și intrăm în iarnă, autoritățile locale au zis să profite de campania electorală și să le arate cetățenilor că muncesc pentru ei. Până în prezent, drumul comunal a fost asfaltat pe jumătate.

Banii pentru asfaltarea de campanie din Câlnic Deal provin din bugetul local, și, spun cetățenii, din fondul de rezervă, această lucrare nefiind prevăzută în bugetul pentru anul acesta.
Interesant este că, edilul Dumitru Vulpe a considerat o urgență asfaltarea drumului tocmai când se desfășoară campania electorală pentru alegerile prezidențiale.
În 2011, pentru aceeași arteră, dar și pentru alte două din comună, primăria a achitat studii de fezabilitate, care au fost ținute la sertar timp de opt ani de zile.
În loc ca drumurile să fie asfaltate cu fonduri guvernamentale s-a apelat tot la bugetul local, studiile fiind bune de aruncat la gunoi, deși au fost plătite din bani publici.
În cazul asfaltării de la Câlnic Deal bitumul proaspăt turnat nu are mai mult de 2-3 cm, material mai mult intrând în gropile din drum.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here