Ploaie, doar cu egaluri!

329

Pandurii Târgu Jiu nu reuşeşte să câştige la Motru, iar seria de meciuri fără victorie devine din ce în ce mai îngrijorătore pentru echipa din Gorj. Sâmbătă, trupa condusă de Marcel Ploaie şi Droian Gugu a primit golul egalizator în ultimele secvenţe ale partidei, iar “blestemul” de pe Stadionul Minerul pare să se prelungească la nesfârşit. În orice caz, gazdele nu au rupt gura târgului în această confruntare cu ASU Poli Timişoara, dar puteau profita de câteva şanse bune pentru a închide meciul. Prima mare ocazie a venit în minutul 13, când mingea lui Krausz a lovit transversala, după o centrare semnată de Predescu. Tot o fază fixă a dus la deschiderea scorului, dar la poarta cealaltă. Pârvulescu a bătut în bară o lovitură liberă, iar mingea a ajuns la Lung, fundaşul gazdelor trimiţând în poartă din 4 metri (`27). Pandurii a încercat să conserve rezultatul în repriza secundă, şi a mizat mai mult pe contraatacuri. Dănăricu, Homei şi Ciprian Rus au ameninţat defensiva adversă, însă fără rezultat. În schimb, bănăţenii au ţinut mai mult de minge, şi au bombardat careul gazdelor cu centrări, dar majoritatea baloanelor nu au ajuns la destinatar. În cele din urmă, “poliştii” au marcat tot după o lovitură liberă, Krauzs furctificarea centrarea lui Predescu (`90+2).
“Nu am făcut un meci strălucit. Probabil că a intervenit şi teama aceasta de victorii. Am condus până în minutul 90, dar n-am fost atenţi la o lovitură liberă, la o fază fixă. Aşa am făcut şi la Arad, am condus cu 2-0 şi am fost egalaţi. E adevărat, cei de la Timişoara şi-au creat câteva ocazii bune, noi mai puţine. Repet, nu am făcut nici noi un meci foarte bun, dar nici Timişoara nu a jucat strălucit. Ne-au dominat puţin fizic, iar în repriza a doua era normal să vină peste noi, pentru că am pasat mult în propriul teren. Cum spuneam, probabil avem un anumit trac la jocurile de acasă. Va trebui, din nou, să ne recuperăm în deplasare punctele pierdute la Motru. Sperăm să reuşim acest lucru săptămâna viitoare, la Miroslava”, a declarat antrenorul Marcel Ploaie, cel care a bifat 4 remize în 4 meciuri din postura de principal al Pandurilor.
“Au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză, ne-am creat trei situaţii mari de a marca, la scorul de 0-0, după care am primit gol la o fază fixă, dintr-o învălmăşeală în careul nostru. Repriza a doua am controlat-o în totalitate, am pus presiune pe adversari şi am marcat. Am mai avut două-trei situaţii de poartă, pe care nu am reuşit să le finalizăm, din păcate. În opinia mea, am pierdut astăzi două puncte. Doresc să îi felicit pe adversarii noştri. Pandurii formează o echipă tânără, plină de entuziasm, cu jucători de calitate. Îl felicit şi pe domnul Condescu, cel care încearcă să menţină această echipă în viaţă, cu toate problemele care sunt la club. Pandurii a fost în ultimii ani una dintre protagonistele Ligii I, a participat şi în cupele europene, iar din acest punct de vedere merită felicitări”, a spus tehnicianul oaspeţilor, Bogdan Andone.

Pandurii Târgu Jiu – ASU Politehnica Timişoara 1-1 (1-0)
Daniel Lung `27 / Raul Krauzs `90+2
Pandurii: Stanca (cpt.) – Homei, Brînzan, D. Lung, Şendroiu (Bujor `52) – Dănăricu (Durkovic `70), Raiciu – D. Pîrvulescu (Drugă `46), Dodoi, Al. Vasilescu – C. Rus. Rezerve neutilizate: Ov. Jianu – Vodă, Turda,Tudoran.Antrenor: Marcel Ploaie
Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia (cpt.), Krausz, Taub – A. Ignea, Coadă (Ţugui `87), Topic (Ghinescu `16) – C. Predescu, Bădăuţă, I. Plămadă (M. Staicu `46). Rezerve neutilizate: Fişteag – Crişanov, Măd. Stancu, Giuricici. Antrenor: Bogdan Andone

ASU Politehnica Timişoara
Sâmbătă, 21 Octombrie
Metaloglobus Bucureşti – Sportul Snagov 2-1
Academica Clinceni – Chindia Târgovişte 0-2
CS Baloteşti – ASA Târgu Mureş 2-6
CS Afumaţi – Ripensia Timişoara 2-0
Dunărea Călăraşi – Luceafărul Oradea 1-0
Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava 2-0
UTA Arad – Ştiinţa Miroslava 3-0
Pandurii Târgu Jiu – ASU Politehnica Timişoara 1-1
CS Mioveni – FC Argeş 0-0
Duminică, 22 Octombrie
AFC Hermannstadt – Dacia Unirea Brăila 3-2

Clasament Liga 2
1. AFC Hermannstadt 32
2. Dunărea Călăraşi 31
3. Chindia Târgovişte 27
4. ASA Târgu Mureş 22
5. CS Mioveni 22
6. FC Academica Clinceni 22
7. ASU Politehnica Timişoara 20
8. CS Afumaţi 19
9. FC Argeş 18
10. Ripensia Timişoara 17
11. Sportul Snagov 16
12. Olimpia Satu Mare 16
13. Dacia Unirea Brăila 15
14. Pandurii Târgu Jiu 15
15. Metaloglobus Bucureşti 15
16. UTA Arad 14
17. Ştiinţa Miroslava 11
18. CS Baloteşti 10
19. Foresta Suceava 8
20. Luceafărul Oradea 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here