Ploaie dă vina pe tinereţe pentru lipsa rezultatelor

362

Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Marcel Ploaie, este de părere că lipsa de experienţă îşi spune cuvântul la formaţia pe care o conduce. Pandurii a fost egalată în ultimele secvenţe ale meciului cu ASU Poli Timişoara, iar, din această cauză, căpitanul Răzvan Stanca a avut o criză de nervi la finalul partidei.
Acesta le-a reproşat colegilor lipsa de concentrare la fazele fixe, iar principalul gorjenilor i-a dat dreptate experimentatului portar. “Răzvan Stanca a fost supărat că nu a existat această responsabilitate. A avut o ieşire normală, ţinând cont că a fost un gol în minutul 90. Mingea aceea trebuia degajată din careu, nu să-ţi laşi adversarul să dea cu capul. Ar trebui să fim mai responsabili, am luat gol la fiecare meci din lovitură liberă. Când am primit gol, au fost faze fixe. E păcat să conduci până în minutul 90 şi să nu fii atent, să nu te concentrezi pe ultima fază, o lovitură liberă. Vom merge la Miroslava să scoatem punctele pe care le-am pierdut aici. Poate avem o teamă de victorie. La UTA dacă aveam 2-0 la pauză cred că am fi câştigat. La Snagov, s-a jucat pe un teren foarte prost, unde şi gazdele, şi noi nu am putut da o calitate meciului, să pasăm, să ne creăm ocazii, cu toate că şi acolo am avut şanse, prin Dodoi singur cu portarul, prin Dănăricu singur cu portarul, dar am văzut că asta nu s-a scris. Ne-am creat şi acolo ocazii, dar n-am marcat. Sper să începem din runda viitoare cu succesele. Timişoarei i-am făcut două cadouri, au obţinut un egal, dar nu pe ocaziile create de ei. Deşi n-am făcut un joc foarte bun, dacă eram atenţi, Timişoara putea să plece fără punctul acesta”, a declarat principalul Pandurilor.
În ciuda faptului că a înregistrat numai rezultate de egalitate de când a preluat echipa, Marcel Ploaie nu renunţă la ideea promovării.
Paradoxal, Pandurii se află la un singur punct de locurile care duc spre Divizia C, şi la 12 puncte de poziţia a treia, ce asigură barajul pentru accederea într-o ligă superioară. Antrenorul a recunoscut însă că mai are nevoie de fotbalişti, iar aceştia trebuie să aducă un plus de experienţă formației gorjene.
“Sunt optimist din fire, cred în promovare, dacă vom aduce şi ceva jucători de calitate. Meci de meci jucăm cu 6-7 jucători sub 21 de ani, pentru ei e bine, pot să crească. Avem doar 3-4 fotbalişti cu experienţă, dacă erau mai mulţi nu mai luam atâtea goluri din faze fixe. Sunt 70-80 de puncte puse în joc, putem să avem şi noi o serie ca Dunărea Călăraşi. În fotbal nu poţi să ştii dinainte ce se va întâmpla”, a spus Ploaie. În următoarea rundă, Pandurii joacă la Ştiinţa Miroslava. Partida este programată sâmbătă, 28 octombrie, la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here