Plimbări gratuite pentru doamnele din Târgu-Jiu

370
Primăria Târgu-Jiu a pregătit o surpriză reprezentantelor sexului frumos, la început de primăvară. Acestea circulă, atât pe 1 cât şi pe 8 martie, gratuit, cu troleul. Doamnele şi domnişoarele au fost încântate de acest gest, însă domnii au fost puţin dezamăgiţi.

Multe dintre doamne nu ştiau că au gratuitate pe mijloacele de transport în comun, fiind, însă, bucuroase de această iniţiativă. „Nu ştiam că pot merge gratuit. Mi se pare un gest frumos din partea Primăriei. Suntem femei, măcar atât să primim şi noi”, ne-a declarat o urmaşă a Evei. Unora dintre femei nu le venea să creadă că au parte de această gratuitate. Acestea au aşteptat, neîncrezătoare, apariţia controlorului care, însă, în loc de amendă le-a oferit urări de la mulţi ani. „Astăzi doamnele şi domnişoarele merg gratuit. Aşa se va întâmpla şi pe 8 martie, de Ziua femeii”, a spus un controlor de pe troleu.
Domnii vor şi ei
Şi domnii au susţinut acest demers însă unii dintre ei au venit şi cu o altă idee: pe data de 9 martie, de ziua bărbatului, reprezentanţii sexului puternic să beneficieze de aceeaşi gratuitate. „Mi se pare un gest frumos pentru toate doamnele şi domnişoarele. Merită. Dar ar trebui să mergem şi noi gratuit pe 9 martie”, a propus unul dintre călători. Reprezentantele sexului frumos vor avea parte de aceeaşi surpriză şi în data de 8 martie, de ziua femei când, la fel, vor putea circula gratuit cu mijloacele de transport în comun, în municipiul Târgu-Jiu.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here