Pleacă din PSD Gorj. E fanul lui Ponta!

2971

Șeful Asociației Județene de Fotbal Gorj, consilierul județean Mihai Prunariu, a anunțat că va pleca din Partidul Social Democrat. În luna martie, Prunariu a făcut un pas mare în spate, renunțând la funcția de vicepreședinte PSD Gorj. „Dacă voi mai face politică, mă veți regăsi în Pro România”, spune Prunariu, declarându-se fanul fostului premier Victor Ponta.

Mihai Prunariu s-a înscris în PSD în toamna anului 2012, la câteva luni după ce preluase șefia partidului lui Dan Diaconescu, defunctul PP-DD.
„Așa cum am declarat, după ce mandatul meu de consilier județean se va încheia, voi și renunța să fac politică în Partidul Social Democrat”, a anunțat, zilele trecute, consilierul județean PSD Mihai Prunariu, într-un interviu la Radio Infinit.
Șeful AJF Gorj spune că este „fanul lui Victor Ponta”, iar dacă va rămâne în politică, se va îndrepta spre Pro România. Filiala este condusă în Gorj de către deputatul Alin Văcaru.
„Ori nu voi mai face deloc politică, ori poate îmi voi regăsi și eu locul, dacă voi considera că trebuie să mai fac politică. Oricum, voi face politică de stânga. Știți foarte bine că sunt fan Victor Ponta și dacă cei din conducerea Pro România, la nivel național și județean, vor avea nevoie de mine, vom discuta. Probabil, dacă voi mai face politică, mă veți regăsi în Pro România. Am o relație de prietenie și amiciție veche cu Alin Văcaru”, a mai spus Prunariu.
Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, nu a dorit să comenteze prea mult pe acest subiect. „Este dorința dânsului, nu am avut discuții pe această temă”, a spus Weber.
În primăvară, după demisia lui Prunariu, liderul PSD Gorj susținea că acesta ar fi cerut, de fapt, să i se garanteze un post de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, iar cum „nu a fost posibil”, au apărut nemulțumiri.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Alta „pendula” în goană după ciolan ! Imparțial că tot romanu’ ! Încearcă orice partid ! Chestie patentata de Gogu pendula ! V-ilamintiti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here