Plaveti i-a trimis pe angajații aflați în greva foamei să-și caute alt loc de muncă!

3309

Actualul președinte al Directoratului CEO a stat de vorbă cu salariații din Jilț care au intrat astăzi în greva foamei: ”Dacă nu vă convine, căutați-vă alt loc de muncă!”, le-a spus acesta.”Asta ni s-a spus, după 30 de ani de muncă. Dar de ce nu se duce dumnealui să-și caute alt loc de muncă!”, a exclamat liderul Marius Berca.

6 COMENTARII

  1. La ce va asteptați de la un director pus abuziv care isi negocia numirea la Hidroelectrica cu niste șpăgari si care s-a dus sa ii denunte abia atunci cand a vazut ca trebuie sa se multumeasca doar cu CEO. Proteste ar trebui peste tot, si la Bucuresti si sa nu fim ipocriti ca la ruinarea Gorjului a pus umarul si PNL nu doar PSD.

  2. Dragi mineri, acum este prea târziu , v-au dus cu zăhărelul, v-au diluat ca număr, au închis grupuri energetice, au făcut în așa fel încât energia produsă de termocentrale sa nu mai conteze. Acum nu-i mai interesează revendicărilor voastre, ce-i care sunt acum la conducere nu fac decât să definitiveze închiderea mineritului și a termocentralelor. Ei sunt plătiți regește pentru acest lucru , ca in maxim doi ani de zile totul sa fie vândut la fier vechi. Asta este, a fost și va fi politica psd iștilor de a duce țara în sărăcie, lipsă de educație pentru copii, ca ei să-și creeze o masă de manevră , săracă,că pentru un șoșon și o pufoaică la alegeri să-i voteze pentru a se menține la putere

  3. Dupa cat produceti,primiti prea mult.S-a dus baba cu colacii cand primeati bani si de porc,si de muraturi si de miel si de ,side…Nu va convine….

  4. Sa nu faca greșeala sa.cedeze liderii de sindicat ! Vrem 40 de salarii ca protecție sociala,dacă nu greva generala pe timp nelimitat. Dacă si-au asumat sa termine cu județul Gorj și energia pe cărbune, sa asigure protecție sociala cum au făcut și în Bulgaria și Polonia.

    • Indemnizația de șomaj este suficientă. Vă credeți indispensabili bunului mers al economiei țării? Nici un medic nu are pretențiile voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here