Piţurcă merge la Cluj fără doi jucători de bază

3930

Universitatea Craiova încearcă să dea de pământ cu formaţia campioană, CFR Cluj, chiar pe terenul din Gruia. Antrenorul principal al oltenilor, Victor Piţurcă, a declarat că-şi doreşte victoria în meciul de sâmbătă, un egal fiind considerat nesatisfăcător după remiza din partida cu Politehnica Iaşi. Din păcate pentru ,,juveţi”, două piese grele vor absenta din angrenajul echipei. Este vorba despre căpitanul Nicuşor Bancu şi atacantul Elvir Koljic. ,,Jucăm la Cluj, la campioana ţării, dar mergem cu gândul la victorie, pentru că avem nevoie de puncte. Am pierdut puncte preţioase etapa trecută, cu Iaşul, iar acum ne dorim victoria. Sper să şi reuşim să o obţinem. Nu m-aş mulţumi cu un rezultat de egalitate, numai cu cele trei puncte. Ne-am pregătit foarte bine, cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie. Din păcate, am pierdut un jucător pentru acest meci, este vorba de Koljic, care a făcut o uşoară întindere. Nu va juca nici Bancu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, în rest tot lotul e valid”, a precizat managerul Universităţii. CFR Cluj a fost învinsă înainte de pauza competiţională, la Ovidiu, însă fostul selecţioner a declarat că antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, va aborda diferit meciul de sâmbătă.,,E mai greu să îi prindem pe Dan Petrescu şi pe CFR cum i-a prins Viitorul, însă în fotbal se poate întâmpla orice. Cu siguranţă că CFR nu va arăta cum a făcut-o cu Viitorul, dar e şi meritul Viitorului pentru jocul slab al CFR-ului. Ne aşteptăm să întâlnim un CFR extrem de puternic, cum îl ştim toţi”, a spus Piţurcă.

Vine gazon din Grecia
Antrenorul Craiovei a abordat şi problema gazonului de pe ,,Ion Oblemenco”. Piţurcă a ţinut să-i liniştească pe fanii olteni, şi a declarat că arena va beneficia de o suprafaţă de joc adusă din Grecia. Fostul selecţioner a mai spus că era capabil de gesturi extreme dacă nu se ajungea la un acord.,,M-am gândit la demisie dacă nu se rezolva problema gazonului. Înainte cu trei zile de meciul cu Dinamo, gazonul va fi pus.
Zilele următoare va începe decopertarea, totul e semnat, nu se mai poate întoarce nimic. Acest gazon vine din Grecia. A fost un reprezentant din partea clubului nostru, l-a văzut, gazonul este excelent. Aveam opţiuni să îl aducă din Olanda sau din Grecia. Am optat pentru Grecia, pentru că şi firma de acolo ne-a spus că este foarte bun, mai ales că se aseamănă clima lor cu a noastră”, a precizat Piţurcă.Universitatea Craiova o va întâlni pe CFR Cluj sâmbătă, de la ora 20.30, pe Stadionul ,,Dr. Constantin Rădulescu”, în etapa a 13-a a Ligii I.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here