Piţian, ca şi transferat!

276

Deşi a fost prezent la antrenamentele Pandurilor de marţi, Andrei Piţian este foarte aproape de o despărţire de trupa gorjeană. Fundaşul central de 21 de ani este dorit de mai multe formaţii din Liga I, iar pe fir a intrat şi campioana Sloveniei, Olimpia Ljubljana. Actuala deţinătoare a titlului, NK Olimpija, a mai înregimentat un român în această iarnă, Alexandru Crețu, de la CSM Poli Iași.
Piţian este unul dintre oamenii de bază ai gorjenilor şi a evoluat în acest sezon în 18 partide pentru gruparea alb-albastră, în toate competiţiile. Deşi preferă să joace în centrul apărării, jucătorul din Tg-Jiu poate fi folosit şi la închidere.
Persoane din anturajul sportivului ne-au dezvăluit că sunt şanse foarte mari ca acesta să semneze cu o altă echipă până la finalul săptămânii. Andrei este cotat la 250 de mii euro pe site-ul transfermarkt.

A plecat şi Pirtea
Mijlocaşul adus de Pandurii de la Şoimii Pîncota, George Pirtea, nu va mai evolua şi în retur la Tg-Jiu. Pirtea a îmbrăcat rar tricoul alb-albastru, fotbalistul de 20 de ani hotărând că a venit momentul să aleagă o altă destinaţie. Potrivit sportarad.ro, Pirtea ar fi dorit în acest moment de FC Voluntari şi ACS Poli Timişoara, dar şi de liderul ligii secunde, Juventus București.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here