Pîrvulescu a plecat la Cluj!

152

Nicolae Pîrvulescu, golgheterul Pandurilor din prima parte a sezonului, a părăsit formaţia la care s-a lansat. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 22 de ani s-a transferat, încă din această iarnă, la Universitatea Cluj, echipă cu care semnase un angajament valabil începând cu data de 1 iulie. Site-ul oficial al şepcilor roşii a confirmat mutarea permanentă luni după amiază. “Primul jucător transferat de clubul nostru în 2019, mijlocașul ofensiv Daniel Pîrvulescu, se va pregăti, începând de marți, 22 ianuarie, sub comanda antrenorilor Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi, după ce FC Universitatea Cluj și Pandurii Târgu-Jiu, formația pentru care a evoluat până anul trecut, au ajuns la un consens în privința cedării fotbalistului încă din această iarnă”, a scris fcuniversitateacluj.ro.
“Nicki” a înscris de 12 ori în cele 20 de meciuri în care a evoluat în prima parte a campionatului şi mai avea şase luni de contract cu Pandurii Târgu-Jiu. Mijlocaşul format la Târgu-Jiu şi-a luat la revedere de la echipă şi suporteri printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare. “Ştiam că va veni momentul în care munca şi eforturile mele vor fi răsplătite! Am ales o nouă provocare, un nou drum, spre un alt nivel. Totuşi plec cu tine în suflet și iau cu mine cele mai frumoase amintiri de la primii paşi în fotbal şi până la șansa de a-mi dovedi puterea în Liga 2. MULȚUMESC FRUMOS, PANDURII!”, a scris Pîrvulescu pe facebook.
Potrivit primelor informaţii, Universitatea Cluj a oferit pandurilor în jur de 10.000 de euro. În baza bunei colaborări dintre cele două formaţii, la Târgu-Jiu ar putea ajunge şi alţi fotbalişti ai ardelenilor sub formă de împrumut.
Antrenorul Adrian Bogoi a admis că şi-ar mai dori cel puţin cinci-şase jucători pentru a ataca partea a doua a sezonului. Pandurii ar avea nevoie şi de fotbalişti cu experienţă, dar este greu de crezut că aceştia vor veni în oraşul lui Brâncuşi din cauza problemelor financiare care sunt la echipa de fotbal. Jucătorii de la Pandurii vor efectua vizita medicală pe data de 4 februarie, la Craiova, iar până pe 16 februarie echipa va disputa şi patru jocuri amicale cu Cetate Deva, ACSO Filiaşi, U Craiova SA şi Flacăra Horezu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here