Pintilii, spectator de lux la Severin

273

Mihai Pintilii a fost în lojă la meciul Pandurilor și speranțele gorjenilor de a-l avea în lot în partea a doua a campionatului se aprind. Mijlocașul ce a evoluat în două rânduri în tricoul echipei târgujiene pare a fi tentat să joace din nou pentru Pandurii, de această dată cu gândul la titlul Ligii 1, însă în campionatul intern nu doar Pandurii l-ar dori, ci și Steaua, acolo unde a reapărut Laurențiu Reghecampf, a cărui soție este și impresarul lui Mihai Pintilii.
Edi Iordănescu spune că mijlocașul la închidere este un jucător pe care l-ar dori în echipă, fiind vorba de un adevărat lider: “Mihai Pintilii este aproape de sufletul nostru, este un jucător cu multă valoare, l-am avut aici anul trecut, un lider adevărat atât pentru Pandurii, cât şi echipa naţională. A venit aici să ne salute, a fost alături de noi, dar acum nu putem vorbi nimic. Sigur că îmi doresc întăriri în iarnă, am nevoie de 3-4 jucători, am nevoie de calitate, nu de cantitate. Nu pot vorbi în mod nominal”, a declarat antrenorul Pandurilor.
Acesta este sigur că Pintilii este un jucător pe care orice echipă care trage la titlu l-ar dori: “Orice echipă din România şi-ar dori un jucător ca Pintilii, însă în momentul de faţă trebuie să ne uităm la ce este de făcut. Vom vedea dacă şi el va fi o posibilitate să-l înregimentăm. Nu ştiu ce vrea Steaua, şi nici nu mă prea interesează, sincer să fiu”, a completat Edi Iordănescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here