Pieţele şi locurile de joacă, în atenţia municipalităţii

288

Primăria Municipiului Târgu-Jiu dă asigurări că în acest an vor fi modernizate pieţele, dar şi târgul en gross. De asemenea, şi spaţiile de joacă pentru copii vor beneficia de investiţii, fiind dotate cu echipamente noi, iar în unele cartiere vor fi amenajate locuri de joacă de la zero.

În Piaţa Centrală din Târgu-Jiu vor fi continuate lucrările începute, spre bucuria comercianţilor care îşi vând produsele aici. Şi în Piaţa 9 Mai se vor realiza investiţii în acest an, ca şi în târgul en gross. „Vor continua lucrările la finalizarea modulului din Piaţa Centrală şi se va trece şi la modernizarea Pieţei 9 Mai pentru a moderniza acel ultim tronson care a rămas. Avem prins în proiecte şi punctul en gross pentru modernizare”, a menţionat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Spaţii de joacă moderne
Municipalitatea nu i-a uitat nici pe micii cetăţeni ai oraşului. Astfel, programul de modernizare a spaţiilor de joacă pentru copii va continua şi în acest an. „Cât priveşte locurile de joacă, avem prinse în lista de investiţii 35 de echipamente pentru a crea în continuare condiţii de recreare pentru copii în zona cartierelor şi vor fi create încă şase noi locuri de joacă”, confirmă Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Investiţiile nu se vor opri aici, după cum confirmă reprezentanţii primăriei. Sunt în stadiu de proiect lucrări de extindere a capacităţii Stadionului Municipal şi  a Sălii Polivalente, la stadion fiind prevăzute 25.000 de locuri, iar la sală încă aproximativ 600 de locuri.
Fonduri pentru realizarea acestor proiecte există, ele fiind asigurate din bugetul local.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here