Piese vestimentare din garderoba de vară pe care le poți purta și toamna

643

Zilele ploioase și cu temperaturi ușor mai scăzute iau treptat locul momentelor însorite, ceea ce înseamnă că este nevoie de o serie de modificări în ceea ce privește garderoba. Pentru multe femei acest lucru se traduce prin sesiuni interminabile de shopping în căutarea ținutelor perfecte.

O vară întreagă am purtat haine care ne-au ajutat să ne compunem cele mai frumoase ținute, iar venirea toamnei nu înseamnă neapărat că trebuie să renunțăm la piesele vestimentare preferate. Anumite lucruri care fac parte din garderoba de vară pot fi purtate și toamna, secretul fiind doar modul în care acestea sunt combinate. Trei piese vestimentare care au făcut furori în această vară pot fi purtate în continuare ținând cont de câteva trucuri inteligente.
Imprimeurile florale
Le-am văzut peste tot în această vară și din fericire le putem purta și odată cu venirea toamnei. Poți obține o ținută stylish combinând astfel de rochii cu o pereche de pantofi într-o nuanță mai închisă, cu cizme peste genunchi și cu o jachetă care să te protejeze de frig.
Sacoul alb
Cu toate că este considerat o piesă de bază a sezonului cald, un sacou alb poate da un plus de eleganță oricărei ținute. Se potrivește perfect cu rochiile lungi, fustele plisate, dar poate fi purtat și cu o pereche de jeanși și un top simplu.
Fustele midi
Fustele midi sunt ideale atunci când temperaturile de afară sunt ridicate, dar arată la fel de bine și atunci când sunt purtate în combinație cu un pulover oversized.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here