Picaţi la interviul pentru postul de manager al TEG! Titu face contestaţie

427

Cei 3 candidati ramasi in cursa pentru postul de manager al Teatrului Elvira Godeanu din municipiu au picat ultima proba de concurs de astazi. Eugen Titu si Cosmin Brehuta Ciobanuc au avut un punctaj similar, situat cu doar cateva sutimi sub 7.00. Deocamdata, doar Eugen Titu a anuntat ca va contesta nota primita, motivand ca si comisa de concurs nu a fost intocmita conform legii. Concursul va fi reluat asta daca contestatia nu-i va aduce lui Titu noua sutimi peste media actuala.

Postul de manager al teatrului din Targu Jiu este vacant de cateva luni, dupa ce fostul ocupant Marian Negrescu a fost declarat incompatibil cu functia, prin sentinta judecatoreasca.

2 COMENTARII

  1. Normal ca nu a fost organizat corect concursul. Tipic Gorjenesc! Ce ma uimeste este faptul ca Brehuta nu a castigat din prima. Toti stim ca este valetul lui Negrescu si este de asteptat sa-si puna omul in locul lui, astfel controalele in contabilitate pe tot parcursul domniei lui Negrescu vor fi musamalizate. Toti candidatii se plang ca nu au acces la datele contabile pentru a face un proiect de management corect. Pai cand au fost actele contabile ale acestui teatru publice???? Totul a fost obscur. A fost si mai este o afacere personala a lui Negrescu pe bani publici. Teatrul nu are un site al sau, un mail al institutiei….nu are nimic, e un loc ascuns, daca duci acte la secretariat, nu primesti o dovada stampilata si asa mai departe. Se organizeaza un concurs unde trebuie sa treci in proiect previziunile contabile ale institutiei, insa nu ai acces la ele, deci e imposibil sa le faci (cu exceptie lui Brehuta care le are!) Datele contabile din caietul de sarcini sunt minime si evazive, nu-ti spun absolut nimic! Speram ca acum cu noul primar Liberal, sa fie ceva schimbat, dar nu se intampla nimic deosebit fata de Carciumaru, alta Marie cu aceasi palarie. Domnule Primar lasa sa vina un director din afara teatrului, cei din interior sunt contaminati de aceasta raie numitra NEGRESCU. Care in acesti ani si-a uns lingaii si in Primarie dar si in presa locala , ma refer la cei 2 care ii ridicau ode cand era director si care inca il mai sustin cu articole. Fac presa de rusine, pentru o friptura si o bere. Un director din afara ar face un audit corect a ceea ce s-a intamplat in institutie si ar veni cu idei noi de promovare a acestui oras prin cultura. Comisia alcatuita prin telefoanele lui Negrescu (el a fost consultat atunci cand a fost alcatuita comisia) Nu vad nici macar unul in comisie din Bucuresti!!!!!!!!! UNATC BucurEsti este cea mai mare facultate de teatru din tara, in Bucuresti sunt cele mai mari teatre SI TOTUSI nu s-a gasit nimeni suficient de capabil sa fie in comisie? Pai sigur ca nu, apelam la cei care au venit in Tg Jiu sa monteze piese de teatru in anii trecuti si i-a platit Negrescu pt asta din banii primariei (cu care a impartit banii, semnau pt 5000 euro si luau 2,500 fiecare). Deci m-am linistit, nimci nu se schimba in acest oras, indiferent de cine il conduce!!!!

  2. Intrebarea este cine il lasa pe Brehuta sa candideze daca a fost prins ca fura din banii publici exact asa cum facea Negrescu? Cine il sustine stim, este Negrescu, dar cine accepta acest lucru???? Unde este PRIMARUL ????????? HOTII TREBUIE SA STEA LA PUSCARIE NU SA CANDIDEZE LA CONCURSURI, EXISTA O RECLAMATIE SI DECI E CLAR CA NU ARE CE SA MAI CAUTE IN TEATRU!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here