Petronela Ciora, pasionată de dansurile moderne şi de cele populare

433

ciora petronelaPetronela Ciora, are 11 ani, este elevă în clasa a V-a şi se poate mândri cu faptul că a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”, în luna noiembrie, anul trecut.

Aceasta urmează cursurile de dansuri moderne de 8 ani de zile la Palatul Copiilor Târgu Jiu, cu profesoara Elena Guţu. Tot anul trecut, aceasta a obţinut premiul I la Festivalul „Flori în oraşul florilor”, desfăşurat la Timişoara. Dintre toate stilurile de dans moderne, preferatul fetei este hip-hop-ul. De trei ani încoace, Petronela este înscrisă şi la echipa junioară de dansuri populare a Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Gorjului”. Astfel, pregătită fiind extrem de bine de profesorul Marian Stelea, aceasta a primit trofeul la Festivalul „Liviu Dafinescu” în 2007. În timpul liber, ea stă mult timp în faţa televizorului, urmărind telenovelele româneşti. Actriţa sa preferată este Adela Popescu, fapt pentru care doreşte să-i calce pe urme. Astfel, târgujianca intenţionează să urmeze Facultatea de Actorie, atingând pragul de sus al fericirii în momentul când va primi primul rol într-un film.

La şcoală, Petronela Ciora învaţă bine, însă nu îi place matematica. „Îmi place doar româna şi franceza, dar, câteodată, mi se-ntâmplă să găsesc matematica distractivă”, ne-a declarat aceasta.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here