Petrescu se promovează cu afişe cu DD

366

P1260708Pe spaţiile de afişaj electoral din Motru au apărut, în ultimele zile, nu numai afişe cu candidaţii la alegerile locale din Gorj. Dan Diaconescu(DD), patronul OTV, apare pe unele afişe care au fost amplasate în spaţiile publicitare de către Ilie Petrescu, candidatul PPDD la Primăria Motru.

Dorin Hanu, primarul în exerciţiu al municipiului, se declară amuzat de situaţie şi menţionează că Petrescu şi-a afişat lângă el “mentorul” crezând că pe baza fotografiei lui Dan Diaconescu va obţine mai multe voturi pentru Consiliul Local Motru.

Aflat în concediu de odihnă, aferent campaniei electorale, Ilie Petrescu, dat afară recent de la UEF Motru, are timp berechet să se promoveze în localitate. Apelează însă la tot felul de jonglerii pentru a convinge electoratul că poate fi dacă P1260707nu primarul localităţii, măcar unul dintre consilierii locali. Petrescu nu spune însă că viitorul său profesional atârnă de un fir de aţă, iar locul său de muncă este ca şi inexistent. Să nu uităm că înainte de cei 8 ani de mandat de senator, Petrescu a fost lider de sindicat la Mina Ploştina şi cam atât. Acum trebuie să revină aici după 11 ani în care a cam “şefit”, făcând doar politică. Dar poate îşi reia munca de sindicalist, pe banii SNLO, asta dacă useliştii îi vor permite asta. Mânat probabil şi de aceste temeri, Petrescu şi-a utilizat pe lângă posterele personale de campanie şi unele în care figurează Dan Diaconescu, persoană care nu apare pe nicio listă de candidaţi de la nivelul judeţului Gorj. Strategia de campanie nu credem că îi aparţine, dar, cu siguranţă, nu ţine la electoratul din Motru momit deja cu pomi, peşte, flori şi haine second-hand de prim-vicepreşedintele PPDD Gorj.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here