Petrescu, în sondajul PDL Motru pentru primărie

305

petrescu usl2Aşa cum au anunţat după şedinţa extinsă a PDL Gorj de săptămâna trecută, democrat-liberalii motreni au dat drumul la al doilea sondaj de opinie, diferit de primul în care preferat a ieşit directorul Carierei Roşiuţa, Florentin Gheorghescu. Acest nou sondaj cuprinde şi numele altor persoane, din afara PDL Motru, care ar putea candida pentru funcţia de primar al municipiului.

Sondat, după cum a confirmat de altfel şeful PDL Motru, Constantin Severus Militaru, este şi preşedintele PC Gorj, Ilie Petrescu.

La Motru, pedeliştii au demarat al doilea sondaj de opinie, ţinta fiind găsirea celui mai bun candidat care să se ia în piept cu pesedistul, primar în exerciţiu, Dorin Hanu. În sondaj au intrat persoanele care şi-au anunţat într-un fel sau altul candidatura pentru Primăria Motru, dar şi altele neregimentate politic. Pe lângă Octavian Schintee, fostul director al UATAA Motru, în sondaj intră şi conservatorul Ilie Petrescu care poate fi, în final, ofertat de “portocalii” să candideze sub sigla acestui partid pentru primăria municipiului. Constantin Severus Militaru, şeful PDL Motru, confirmă de altfel prezenţa lui Petrescu în sondaj, dar şi faptul că liderului i s-ar putea face în final o ofertă, dacă procentele îl indică pentru a-l detrona pe Hanu.

Petrescu la PDL, Morega la PC

Dacă Petrescu va juca, în final, oficial cu portocaliii, deoarece să nu uităm că acesta şi-a obţinut postul de director la UEF Motru de la PDL-via Ionel Manţog, cârma PC Gorj nu va rămâne în vânt. Deputatul Dan Morega este unul dintre politicienii, care se aude că va ocupa postul în cauză, şi va intra astfel în USL. Ieri, cel puţin, s-au înteţit zvonurile legate de o demisie a lui Morega din UNPR, fapt care nu a fost confirmat de politician.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here