Petrescu, ,,condamnat” să crească PC Gorj

410

petrescuMembrii PC Gorj se pregătesc de alegerile interne, care vor avea loc chiar la sfârşitul lunii. Candidat pentru şefia organizaţiei rămâne Ilie Petrescu, actualul preşedinte interimar al filialei. Conservatorii speră că prin această formulă vor reuşi să îşi mărească electoratul din judeţ, ajungând pe viitor la 10-12 procente.

Vicepreşedintele PC Gorj, Marius Borcan, a anunţat joi că, până acum, Ilie Petrescu nu are contracandidat la şefia organizaţiei. ,,Pe data de 30 mai, orele 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc Conferinţa Judeţeană a Partidului Conservator Gorj. Sperăm că, odată cu această conferinţă, să intrăm în legalitate deplină pentru a ne putea organiza pentru alegerile din 2012 care, aşa cum am spus-o, PC-ul va candida singur pe liste la alegerile locale. Până în prezent, singurul candidat la funcţia de preşedinte este inginerul Ilie Petrescu, şi nouă vicepreşedinţi. Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte va candida Ştefan Cherciu iar pentru vicepreşedinţi, subsemnatul şi alţii”, a declarat Borcan.

pcVicepreşedintele PC Gorj este de părere că, după aceste alegeri, Petrescu ar fi ,,condamnat” să crească procentul partidului la viitorul scrutin, care vor avea loc peste doi ani de zile. ,,Noi am demarat deja în judeţ organizarea filialelor locale, avem, undeva, o acoperire de 50% în comune şi oraşe şi sperăm ca după Conferinţa Judeţeană să avem organizaţii în toate localităţile. De altfel, Ilie Petrescu este «condamnat», asta pentru că încercăm să ridicăm, în 2012, PC-ul la 10-12% şi totodată să accedem în Consiliul Judeţean. Dacă nici acum nu intrăm în Consiliul Judeţean Gorj, pentru noi este o problemă. Eu sunt convins însă, că, de această dată, lucrurile se vor schimba”, a completat Borcan.

PC Gorj are o conducere interimară de la sfârşitul anului 2008, imediat după ce fostul preşedinte al organizaţiei, Sabin Popescu, a demisionat din funcţia deţinută în fruntea filialei, şi apoi din partid.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here