Petrescu a dat tichete cadou salariaţilor UEF Motru

251

Picture 010Deşi se vehicula că Unitatea de Execuţie Foraj(UEF) Motru este aproape de închidere, directorul acesteia, Ilie Petrescu, a anunţat că UEF-ul finalizează anul cu mai puţine probleme financiare decât se aştepta.

Unitatea a reuşit astfel să recupereze 9 miliarde de lei de la cei cărora le-a prestat servicii şi a oferit chiar salariaţilor tichete cadou de sărbători.

Salariaţii UEF Motru şi-au primit salariile înainte de sărbătorile de iarană şi chiar au avut parte de unele bonificaţii din partea conducerii unităţii. Asta deoarece s-a reuşit, la timp, recuperarea unor debite de la beneficiarii lucrărilor şi s-au acoperit o partea a datoriilor unităţii, acumulate la finanţe. “Am dat tichete cadou în valoare de 400 de lei, tichete de masă, salariile la zi şi mai avem avansurile şi am încheiat salarizarea cu privire la UEF Motru. Am început să adunăm şi din bani, 9 miliarde în prima fază”, a declarat Petrescu.

Unitatea condusă de şeful PC Gorj, Ilie Petrescu, UEF Motru, a fost la jumătatea lunii septembrie supusă unui control intern. Şi asta deoarece s-a vehiculat că Unitatea de Execuţie Foraje, aparţinând SNLO, ar fi fost în faliment. Atunci se punea în discuţie şi eventuala demitere a lui Petrescu. Acum însă la trei luni de zile după aceste evnimente, UEF Motru, potrivit lui Petrescu, şi-a revenit.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here