Petrescu: “Târgu-Jiul va fi gazda Biroului Politic Central al PC”

243

petrescuPreşedintele interimar al PC Gorj, Ilie Petrescu, a anunţat că în luna mai se va organiza, în sfârşit, la Târgu-Jiu, Conferinţa Judeţeană pentru alegerea noii conduceri a organizaţiei. Petrescu a menţionat că scrutinul se va organiza undeva în jurul datei de 5 mai, acesta urmând să se modifice după şedinţa care va avea loc în timpul unei alte şedinţe importante care vor avea loc în municipiu.

Este vorba despre Biroul Politic Central al PC, care ar urma să fie găzduit de organizaţia conservatoare din judeţul nostru. ,,Conferinţa Judeţeană se va organiza probabil în jur de 4 sau 5 mai. Asta am vorbit cu preşedintele Daniel Constantin. Dar până atunci organizăm la Târgu-Jiu, Biroul Politic Central”, a declarat Petrescu.

Ilie Petrescu şi-a anunţat deja, de anul trecut, candidatura la şefia PC Gorj, funcţia de conducere pe care o deţine, în prezent, fiind de preşedinte interimar al filialei conservatoare. Petrescu intenţionează să candideze pentru o funcţie de senator, la alegerile parlamentare de anul trecut, dar există posibilitatea ca în protocolul USL, Gorjul să nu trebuiască să îi pună la dispoziţia PC-ului un post de parlamentar.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here