Petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor încheiată cu declaraţii… la Poliţie

302

DSCF2786Oricât au încercat să se simtă bine de Valentine’s Day, un grup de tineri rromi din Târgu Jiu a încheiat petrecerea la care participa la Poliţie. Aceştia se distrau într-un club din municipiu în momentul în care, ieri dimineaţă pe la ora 3.00, cineva i-a anunţat că maşina unuia dintre ei tocmai s-a ales cu geamurile sparte.

Un individ necunoscut a lovit şi parbrizul şi luneta autoturismului care valorează zeci de mii de euro, pe tabla neagră ca smoala rămânând urmele unor bocanci pe care, ulterior, poliţiştii i-au fotografiat pentru a avea eventuale probe la dosar. Nimeni nu ştie exact cum s-au întâmplat faptele, în lipsa unor martori şi a unor camere de supraveghere proprietarului nerămânându-i decât să spere că Poliţia îl va descoperi pe autor sau pe autori.

„Eram la restaurant şi ne-am distrat bine până când am aflat ce s-a întâmplat cu maşina. Nu se poate aşa ceva, laşi maşina în parcare şi o găseşti varză. Eu cred că la mijloc este o răzbunare din partea unui vecin, cu care am mai avut unele discuţii, dar nu credeam să se ajungă aici. În rest nu îmi dau seama cine ar fi putut să îmi facă aşa ceva”, s-a plâns proprietarul, Ion Mihai, un tânăr din cartierul Meteor. Acesta a mers ulterior la Poliţie pentru a da declaraţii, deşi era cu prietena şi avea de gând să încheie petrecerea de Ziua Îndrăgostiţilor cu altfel de declaraţii. Alături de el au mers pentru a da declaraţii şi restul prietenilor cu care se afla în club, nimeni nevăzând însă cine a lovit maşina. Oamenii legii au deschis o anchetă şi încearcă să strângă probe pentru a dovedi vinovăţia cuiva, un cerc de suspecţi existând mai mult la nivel teoretic şi format în baza declaraţiilor făcute de păgubit.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here