Petre Traşcă: “Am demisionat din PDL Gorj pentru că nu mă mai regăseam în echipa de conducere, am fost marginalizat”

260

Picture 010Petre Traşcă, recent ales vicepreşedinte al Partidului Poporului Dan Diaconescu(PPDD) Gorj, a explicat motivul pentru care a plecat din PDL, subliniind că, contrar celor spuse de Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al organizaţiei PDL Gorj, el a demisionat singur nu a fost dat afară din partid.

Traşcă susţine, de asemenea, că nici măcar Codul de Etică al PDL-ului nu putea fi aplicat în cazul său, asta deoarece a avut o funcţie de mică importanţă în fostul Partid Comunist Român, adică prim-secretar la UTC.

Petre Traşcă susţine că nu a fost un nomenclaturist deşi Dan Vâlceanu declara recent la o conferinţă de presă a PDL Gorj că fostului membru al partidului ar fi urmat să i se aplice Codul de Etică al PDL-ului, pentru că ar fi fost remunerat de PCR. “La vârsta de 23 de ani eram prim-secretar la UTC, Revoluţia m-a prins în agricultură, nu am avut funcţii pompoase la partid. Nu mi s-ar fi aplicat Codul de Etică”, explică, acum, Traşcă cel care a activat timp de 14 ani între democraţi. “Sunt un vechi activist al PDL şi PD. Timp de 14 ani de zile am fost membru al acestui partid, perioadă în care am avut funcţii de răspundere adică în două legislaturi a fost preşedinte al organizaţiei municipale Târgu-Jiu şi vicepreşedinte al BPJ-ului o perioadă de 4 ani”, a completat fostul lider. “O nemulţumire a mea este că, după atâta muncă, am fost nevoit să îmi dau demisia, accentuez că din motive personale. În primul rând nu mă mai regăseam în această echipă de conducere a PDL-ului, am fost marginalizat la alegerile anterioare şi la nivel de municipiu şi la nivel de judeţ. În aceste condiţii, nu pentru că aş fi ahtiat după funcţii de conducere, dar orice în orice domeniu de activitate munca se răsplăteşte, fie moral fie sub altă formă”, a declarat Traşcă.

Marginalizat pentru că a fost în echipa lui Manţog

Fostul preşedinte al PDL Târgu-Jiu susţine că nu a fost singurul pedelist marginalizat pentru simplul motiv că făcea parte din echipa lui Ionel Manţog. Acesta spune însă că Manţog şi-ar fi “reparat” divergenţele cu actuala conducere a PDL Gorj. “Manţog se va reîntoarce la PDL pentru că a muncit extraordinar de mult iar viaţa ne va confirma asta”, spune Traşcă care crede că la viitoarele alegeri PDL Gorj se va situa mult sub scorul obţinut în 2008.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here