Petre Grigorie a obţinut o victorie zdrobitoare

318

plopsoruPetre Grigorie a câştigat alegerile din 10 iunie, marcând o victorie zdrobitoare în faţa contracandidaţilor săi şi adjudecându-şi astfel un nou mandat de primar al comunei Plopşoru. Edilul le este recunoscător localnicilor pentru votul masiv pe care i l-au acordat. Pentru următorii patru ani, Petre Grigorie este hotărât să se dedice trup şi suflet proiectelor de investiţii şi promite să nu dezamăgească încrederea şi aşteptările oamenilor din Plopşoru. Mai mult decât atât, primarul spune că acum se simte obligat să marcheze şi mai multe realizări.

La alegerile din 10 iunie, Grigorie Petre a fost votat de peste 70 % dintre cei care s-au prezentat la urne. Astfel, el a fost ales primar al comunei Plopşoru, pentru a patra oară consecutiv. Alegătorii au acordat încredere şi consilierilor USL, din cei 15 membri ai Consiliului Local Plopşoru, nouă sunt de la USL. Primarul spune că nu îi va dezamăgi pe cetăţeni şi va fi în slujba lor mereu, aşa cum a fost şi în mandatele trecute. „Le mulţumesc cetăţenilor că s-au prezentat la urne şi că m-au votat într-un număr destul de mare. Voi face tot posibilul să nu le dezamăgesc aşteptările şi le promit că voi realiza tot ce am promis, dovedindu-le astfel că nu au fost simple promisiuni electorale, ci proiecte de viitor, pentru dezvoltarea localităţii şi crearea unor condiţii de trai la standarde ridicate, demne de o comună europeană, cum este Plopşoru”, a explicat Petre Grigorie, edilul comunei Plopşoru.

Primarul Grigorie: „Mă simt obligat să fac mai mult pentru Plopşoru”

De-a lungul celor trei mandate la Primăria Plopşoru, edilul Petre Grigorie a reuşit să implementeze proiecte de interes major pentru comunitatea pe care o conduce. Uşor nu i-a fost, mai ales că în perioada guvernării democrat-liberale, a fost pus în situaţia de a face aproape imposibilul pentru a obţine fonduri în vederea realizării proiectelor de investiţii pe care le avea în plan. Odată cu schimbarea Guvernului, Grigorie Petre se simte obligat să facă mai mult pentru comuna sa. „Faptul că după o perioadă destul de mare de timp sunt primar ce aparţine partidului de guvernământ, mă obligă mai mult, iar realizările trebuie să fie pe măsura aşteptărilor”, a mărturisit Petre Grigorie, primarul comunei Plopşoru.

De data aceasta, în noul mandat, Petre Grigorie se va putea bucura şi de sprijinul consilierilor locali, CL Plopşoru având o majoritate USL. În mandatul trecut edilul a avut destule dificultăţi în privinţa proiectelor sale, consilierii PD-L refuzând să voteze multe dintre acestea.

Proiecte de viitor

Pentru cel de-al patrulea mandat de primar al comunei Plopşoru, Petre Grigorie şi-a propus o serie de proiecte pe care le va realiza pentru binele comunităţii locale. Între acestea se regăsesc: construirea unei centrale electrice solare şi a unei centrale termoelectrice de 700 MW, în satul Sărdăneşti; construirea unor centre de colectare a produselor agricole, rezultate din gospodăriile populaţiei; modernizarea drumurilor săteşti şi cele care leagă satele între ele; construirea unor sisteme de canalizare pentru apa menajeră; modernizarea şi dotarea şcolilor, la standarde europene; reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminelor culturale; reabilitarea, restaurarea şi consolidarea tuturor bisericilor din comună.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here