Peste două mii de persoane şi-au petrecut week-end-ul la Rânca

272

Aflux de turişti în staţiunea montană Rânca, în acest sfârşit de săptămână. Peste 2.000 de persoane se aflau la Rânca sâmbătă, majoritatea petrecându-şi timpul la schi şi săniuş. Au funcţionat cele trei pârtii de schi din centrul staţiunii, dar şi telescaunul.

După aglomeraţia din primele zile ale anului, acesta a fost sfârşitul de săptămână cu cel mai mare număr de turişti de la Rânca. Potrivit estimărilor, peste două mii de persoane au urcat la munte. „Au fost peste două mii de turişti. S-a schiat 2pe cele trei pârtii din centrul staţiunii, iar cei care au dorit să ajungă pe Vârful Păpuşa au avut posibilitatea să o facă pentru că telescaunul a funcţionat”, a confirmat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Vremea a fost perfectă pentru practicarea sporturilor de iarnă, iar cei care nu au dorit să facă mişcare au avut posibilitatea petrecerii câtorva ore relaxante la restaurantul din staţiune, sau la un vin fiert servit în aer liber. Stratul de zăpadă măsoară câţiva zeci de centimetri la Rânca, iar metorologii anunţă ninsori şi în următoarele zile, astfel că se anunţă un nou weekend aglomerat în staţiune.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here