Peste ce adversare au dat echipele românești

933

Universitatea Craiova a fost cap de serie la tragerea la sorți a meciurilor din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, dar oltenii au nimerit cei mai dificili oponenți posibili. Repartizați în grupa 6, ,,juveții” vor evolua împotriva învinșilor dintre Botev Plovdiv (Bulgaria) și NK Maribor (Slovenia). Turul va avea loc pe 25 iulie, în deplasare, iar returul este programat peste o săptămână, în data de 1 august. România are patru echipe la startul competițiilor europene: FCSB în Liga Campionilor, Corvinul Hunedoara în Europa League, CFR Cluj și Universitatea Craiova în Conference League.
Campioana României, FCSB, va întâlni formația Virtus A.C. 1964 din San Marino. Dacă se va califica, formația antrenată de Elias Charalambous va da peste pe Maccabi Tel Aviv (Israel). Meciurile din turul 1 preliminar se dispută pe 9-10 iulie, meciurile tur, respectiv 16-17 iulie. FCSB va juca primul meci în deplasare. În turul 2, partidele sunt programate pe 23-24 iulie (turul), respectiv 30-31 iulie (returul).
Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României, va întâlni formația maghiară Paksi SE în primul tur preliminar al Europa League. Dacă vor trece de acest adversar, hunedorenii îi vor avea în față pe croații de la HNK Rijeka.
Prima manșă a meciurilor din turul 1 preliminar al Europa League se va juca pe 11 iulie, iar meciul retur pe 17 iulie. Partidele din turul 2 preliminar vor avea loc pe 25 iulie și 1 august.
În cazul în care va fi învinsă de formația maghiară, Corvinul va juca în turul al doilea al Conference League cu AEK Larnaca (Cipru).
CFR Cluj va juca cu Neman Grodno (Belarus).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here