Peste 700 de târgujieni şi-au ridicat pachetele cu produsele de igienă

1063

Săptămâna trecută, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială (DPPS), a demarat distribuirea unui număr de 1.583 de pachete cu produse de igienă acordate de Uniunea Europeană, prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD). Beneficiarii pachetelor cu produse sunt târgujienii care primesc ajutor social și alocație de susținere a familiei.
Până ieri, se distribuiseră deja peste 700 de pachete beneficiarilor, pachete ce au fost împărţite de către reprezentanţii DPPS Târgu-Jiu. „Am primit de la Uniunea Europeană o tranşă de 1.583 de pachete cu produse de igienă. Deja 761 dintre acestea au fost distribuite beneficiarilor ce se aflau pe listele noastre. Termenul de distribuire al produselor este de maxim 45 de zile de la ultima aprovizionare. În cazul nostru, există semnale că ar mai putea ajunge şi alte pachete, însă momentan nu ştim nimic cert”, a declarat Alina Toader, directorul executiv al DPPS Târgu-Jiu.
Beneficiarii târgujieni se pot prezenta, de luni până vineri, între orele 8.00- 16.00, în incinta Stadionului Municipal din Târgu-Jiu pentru a intra în posesia pachetelor. Produsele se ridică personal de către titularii dreptului, pe baza actului de identitate valabil. Fiecare pachet conține: periuță de dinți – 5 bucăți; pastă de dinți – 300 ml.; săpun lichid – 500 ml.; șampon pentru copii – 800 ml.; șampon pentru adulți -500 ml; detergent de rufe – 2700 gr.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here