Peste 6000 de gorjeni şi-au schimbat permisul de conducere

99

În doar câteva zile în judeţul Gorj au fost schimbate 6160 de permise de conducere de către posesorii acestora. Iar ca lucrurile să decurgă fără probleme angajaţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise Auto şi Înmatriculări Vehicule au avut nevoie de prezenţa jandarmilor care să menţină o anumită ordine. De asemenea angajaţii au lucrat peste program pentru a reuşi să facă faţă solicitărilor.

Fie că suferă de boli incompatibile, au o vârstă venerabilă şi au probleme cu ochii sau nu vor să dea bani în plus pentru vizele medicale impuse după 19 ianuarie, şoferii s-au aşezat la cozi interminabile pentru a reuşi să îşi preschimbe permisul de conducere.
Potrivit lui Ştefan Ţacu, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise Auto şi Înmatriculări Vehicule, în judeţ până la această dată au fost schimbate 6160 de permise de conducere de către posesorii acestora. Iar dacă în cursul anului trecut au fost schimbate 10245 de permise, în câteva zile instituţia a schimbat 6160 de permise. Foarte mulţi solicitanţi au invocat faptul că se introduce obligativitatea fişei medicale şi din acest punct de vedere doresc preschimbarea până la intrarea în vigoare a noii legislaţii.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here