Peste 50 de participanţi, la Cupa Rotary 2015

317

Rotary Club Târgu-Jiu şi Salvamont Gorj au organizat, cu sprijinul Primacons Grup – telescaun Rânca, o nouă ediţie a competiţiei Cupa Rotary la schi şi snowboard. Evenimentul s-a desfăşurat, sâmbătă, 28 februarie 2015, pe pârtia din partea de nord a staţiunii Rânca. S-au înscris în concurs peste cincizeci de persoane. Organizatorii le-au oferit acestora diplome, medalii, cupe şi premii surpriză.

rotary3Seria competiţiilor sportive organizate în acest an la Rânca a fost deschisă de Cupa Sănătăţii, săptămâna trecută, şi a continuat cu o nouă ediţie a Cupei Rotary la schi şi snowboard, care s-a desfăşurat, sâmbătă. “Au fost peste 50 de participanţi, între 6 şi 65 ani, care şi-au arătat îndemânarea şi talentul în practicarea sporturilor de sezon: schi şi snowboard. Concurenţii au fost premiaţi cu diplome, medalii, cupe şi premii surpriză”, a confirmat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
rotary4Scopul competiţiei a fost acela de a promova sportul şi zona turistică montană. Ca de fiecare dată, Cupa Rotary a reuşit să aducă la linia de start de la participanţi de vârste fragede, până la seniori de peste 65 de ani. Organizatorii s-au bucurat că şi în acest an au avut parte de un număr impresionant de concurenţi şi promit că vor continua tradiţia şi în anii ce vin.
Minodora Sucea

rotary2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here