Peste 50 de gorjeni, angajaţi pe loc la Bursa Locurilor de Muncă

152

52 de gorjeni au fost încadraţi în muncă, pe loc, în urma participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Alte 320 de persoane au fost selectate pentru o potenţială angajare, asta însă numai după ce vor participa la un interviu suplimentar, organizat săptămâna aceasta de către firmele angajatoare.

Potrivit Anei-Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, la Bursa Locurilor de Muncă au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă un număr de 320 de persoane. Aceştia vor participa în această săptămână la un interviu suplimentar în cadrul firmelor care au fost la Bursă, abia după interviu se va afla rezultatul persoanelor angajate.
“Pe loc au fost angajate 52 de persoane, din care două cu studii superioare şi alte 50 pe diverse meserii. De exemplu betonist, mecanic-utilaj, electrician, lucrător gestionar, asistent farmacist, cosmetician, asistent medical, fierar, mozaicar, contabil, dulgher şi zidar. Cei cu studii superioare, un consilier economic şi un inginer construcţii civile şi industriale. La Bursa Locurilor de Muncă au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă un număr de 320 de persoane”, a precizat Ana-Maria Niculescu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here