Peste 2.500 de colindători, deja înscrişi pe listele primăriei

310

Ca de fiecare dată, în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, instituţiile publice sunt colindate de grupuri de preşcolari şi şcolari. Municipalitatea de la Târgu-Jiu a dat de luni startul înscrierilor pentru grupurile de colindători care vor trece pragul sediului Primăriei.

În perioada 5-9 decembrie, autorităţile locale efectuează la sediul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) “Constantin Brâncuşi” înscrierile grupurilor de colindători care vor veni să colinde în preajma Sărbătorilor de Iarnă la sediul Primăriei Târgu-Jiu. Pentru acest an, Primăria şi Consiliul Local Târgu-Jiu au pregătit circa 7.000 de pachete cu dulciuri pentru colindătorii care le vor trece pragul.
„Până azi dimineaţă (n.r. ieri), se înscriseseră deja peste 2.500 de colindători de la diverse unităţi de învăţământ din municipiu. Facem înscrieri până pe 9 decembrie, în timpul programului de lucru. Acestea se fac la sediul CNIPT, iar grupurile care se vor înscrie pe liste sunt aşteptate să-i colinde pe salariaţii Primăriei Municipiului Târgu-Jiu în perioada 13-15 decembrie. Colindătorii vor primi plăsuţe cu dulciuri”, a declarat Loredana Covei, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here