Peste 170 de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

167

Zeci de pensionari gorjeni au stat ore întregi la coadă, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a intra în posesia biletelor de tratament în staţiunile balneo-climaterice de la Felix, Govora, Olăneşti, Buziaş, Lacul Sărat. Pentru cea de-a treia serie Ministerul Muncii a subvenţionat aproximativ 170 de bilete de tratament.

Reprezentanţii Casei de Pensii Gorj au anunţat că în cea de-a treia serie au fost repartizate judeţului nostru 170 de biletele de tratament, însă, urmează o altă nouă etapă. Ca de fiecare dată la distribuirea biletelor de tratament, s-a creat aglomeraţie printre pensionarii gorjeni, cu atât mai mult cu cât biletele au venit foarte aproape de data plecării.
Pentru a putea beneficia de tratament balnear în staţiunile în care există bilete, pensionarii trebuie să dovedească cu documente existenţa unei afecţiuni medicale ce necesită tratament balnear. Cei care au primit repartiţie trebuie să se prezinte pentru ridicarea biletelor cu cuponul de pensie pe luna precedentă, actul de identitate şi bilet de trimitere de la medicul de familie către staţiunea pentru care au primit repartiţie.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here