Pesimism înainte de meciul cu FC Argeș: ,,Ar fi un hazard să vă spun că vom învinge”

1565

Pandurii Târgu-Jiu joacă al treilea meci consecutiv pe teren propriu de la începutul anului. Gorjenii se vor confrunta cu FC Argeş, sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal. Partida are o miză reală doar pentru piteşteni, care sunt la două puncte de podium. În rândul oficialilor gorjeni s-a instalat resemnarea, echipa fiind ca şi retrogradată în Liga a treia. Chiar şi aşa, conducerea clubului vrea să vadă pe ce jucători se poate baza pentru noul sezon, unul cu multe semne de întrebare. Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, speră ca fotbaliştii gazdelor să realizeze că au o oportunitate bună să-şi demonstreze calităţile în etapele rămase din acest campionat.,,Sper ca dorinţa lor de afirmare şi calităţile lor să aducă cât mai repede şi rezultate pozitive. E un meci foarte greu cu FC Argeş. La situaţia în care suntem acum, ar fi un hazard să vă spun că vom învinge, dar vom face ce ştim mai bine. Vom încerca să obţinem punctele, şi să facem un joc cât mai bun. Respectăm FC Argeş pentru ceea ce se întâmplă acolo, şi pentru ceea ce fac acolo, dar nu e vorba de frică. Vor trebui să muncească mult să ia punctele de la Târgu-Jiu, şi sper ca de această dată să fie şi şansa de partea noastră. Ne dorim ca aceşti copii să capete încredere de la joc la joc, şi să aibă personalitate. Trebuie să-şi pună amprenta pe joc, pentru că nu se poate întâmpla nimic mai grav decât s-a întâmplat până acum. Dacă nu ţin de minge, dacă nu sunt mai inventivi, mai stăpâni pe ei, nu are cine să-i ajute. Dacă vom avea un joc în care să căutăm posesia mingii, să ajungem în situaţii de a marca, putem să aducem şi puncte. Este o şansă unică pentru oricare dintre ei”, a declarat Floroiu.

Blejdea: ,,Trebuie să fim atenți și serioși”
Fostul pandur Andrei Blejdea traversează o perioadă foarte bună în Trivale, fiind golgheterul echipei cu 11 reușite. Atacantul de 23 de ani știe că situația s-a schimbat la Târgu-Jiu de când a părăsit echipa, dar îi îndeamnă pe coechipierii săi să fie concentrați.
,,Trebuie să fim serioși, să luăm fiecare meci în parte, să dăm tot pe teren și să luăm cele trei puncte. Am încredere în mine și în colegii mei, și eu zic că vom câștiga sâmbătă.
Față de perioada în care am evoluat acolo, Pandurii este o echipă schimbată, cu mulți tineri, o echipă care nu mai are ce pierde și va încerca să dea tot ce are mai bun pe teren.
Trebuie să fim atenți și serioși, și să nu-i tratăm de sus pentru a nu avea probleme”, a declarat Blejdea.Antrenorul piteștenilor, Ionuț Badea, a spus că FC Argeș este echipa mai matură, și se așteaptă ca vizitatorii să înscrie de mai multe ori în partida de sâmbătă. ,,Ne așteaptă o partidă împotriva unei echipe tinere și entuziaste, care aleargă foarte mult. Este o echipă lipsită de experiență. Pe noi ne interesează cele trei puncte pentru încununarea muncii pe care o facem împreună încă de la începutul anului competițional.Sper ca acest joc de sâmbătă să fie un plus ofensiv pentru echipa noastră. Trebuie să fim organizați tactic pe ambele faze”, a afirmat Badea. Cele două formații sunt despărțite de 27 de puncte în clasament.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here