Pesedistul Vasile Mihai, dorit în locul vicelui PDL de la Fărcăşeşti

193

primaria_farcasestiConsilierul PRM de la Fărcăşeşti, Antonică Belgiu, a declarat ieri că se încearcă din răsputeri schimbarea vicelui PDL, Spiridon Bălu, şi asta deoarece o parte a consilierilor locali au dat înapoi din cauza ameninţărilor venite pe linie de partid.

În locul vicelui Bălu, care ţine în această perioadă şi locul primarului PSD, a arestatului Constantin Pârvulescu, ar urma să fie promovat un social-democrat. Este vorba despre Vasile Mihai, unul dintre cei şase consilieri locali ai PSD de la Fărcăşeşti.

Consiliul Local de la Fărcăşeşti riscă să fie dizolvat dacă până la sfârşitul lunii nu se întruneşte conform legii. O declară consilierul PRM-ului, Antonică Belgiu, care s-a plâns ieri că o parte a consilierilor nu au venit în mod intenţionat la ultima şedinţă de Consiliul Local pentru a nu se întruni cvorumul. În acelaşi timp, Belgiu susţine că unii consilieri au fost ameninţaţi că atât pe linie de partid, cât şi prin superiorii de la locurile de muncă, în mod intenţionat, să nu participe la şedinţă, asta pentru ca vicele PDL să nu fie înlocuit din funcţie. Astfel la şedinţă, din 13 consilieri au ajuns să participe doar 4 iar şedinţa nu s-a mai putut ţine. Belgiu susţine că va cere convocarea altei şedinţe de Consiliu Local, în care va cere din nou schimbarea vicelui PDL, despre care se aude că ar fi următorul candidat al Partidului Democrat Liberal la Primăria Fărcăşeşti în 2012. Belgiu s-a codit să spună ce candidat ar susţine pentru locul actualului vice, deşi se ştie că PRM-ul la Gorj a respectat protocolul cu PSD-ul.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here