Pesedistul Maioreanu revine inginer la Hidroelectrica Târgu-Jiu

467

andrei maioreanuAndrei Maioreanu nu mai este băiat de capitală. Asta deoarece social-democratul nu mai stă de anul acesta la Bucureşti. Deşi s-a mutat acum ceva vreme în capitală, unde şi-a achiziţionat şi o casă de locuit, Andrei Maioreanu a stabilit să revină în Gorj cu tot cu bagaje şi cu serviciu.

De altfel, începând de luni, Andrei Maioreanu, o perioadă consilier al directorului general al Hidroelectrica, având zice-se un salariu ce depăşea 100 de milioane de lei vechi lunar, va ocupa funcţia de inginer principal specialist în cadrul Hidroelectrica Târgu-Jiu.

Andrei Maioreanu revine pe plaiurile gorjeneşti ca angajat la Sucursala din Târgu-Jiu a Hidroelectrica. Asta, după ce a fost consilierul lui Mihai David de la Hidroelectrica a lucrat un timp şi la Investiţii. Acum Maioreanu a revenit la bază, adică înapoi la Târgu-Jiu, funcţia pe care o va ocupa fiind de inginer principal specialist. “Andrei Maioreanu va începe munca din 16 ianuarie iar activitatea sa se va desfăşura la Serviciul Dezvoltare unde el va desfăşura activitatea de inginer principal specialist”, a confirmat şi Pantelie Raicu, directorul Hidroelectrica sucursala Hidrocentrale Târgu-Jiu. Soţia lui Maioreanu lucrează şi ea, de altfel, în cadrul Hidroelectrica.

Ghinion dar funcţii

Andrei Maioreanu a fost până în vara lui 2009 şef al UVA Rovinari. Renunţă la post pentru a fi promovat în funcţia de director Dezvoltare în locul lui Dragoş Morega. La scurt timp după, în timp ce Maioreanu era în concediu, el este înlocuit din funcţia pe care o ocupa de câteva zile cu actualul director general al Hidroelectrica, Pantelie Raicu. Neputând să mai revină la UVA Rovinari, Maioreanu devine la scurt timp consilier în cadrul Corpului de Control al directorului general al Hidroelectrica. Pleacă astfel la Bucureşti, pe timpul mandatului fiind “bombardat” de câteva ori de pedelistul Ion Fugaru, care îl ameninţă cu schimbarea din funcţie. În plan politic, este consilier judeţean al PSD, nemaifiind de la alegerile interne din organizaţia social-democrată vicepreşedinte al filialei.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here