Pesedistul Eftemie Popescu, candidatul PRM la Bumbeşti-Jiu

364

eftemie-popescuPeremiştii au mai obţinut o victorie, în aceste zile, reuşind să atragă de partea partidului un alt membru cunoscut al PSD Gorj. După Ion Dumitraşcu, candidatul PRM la Turceni, este vorba acum despre Eftemie(Tenică) Popescu, în prezent consilier local la Bumbeşti-Jiu, ales pe listele PSD.

Acesta este considerat de cetăţeni drept liderul Opoziţiei din Bumbeşti-Jiu, iar în sondajele partidelor politice făcute în localitate este creditat cu şanse reale pentru obţinerea mandatului de primar în acest oraş.

Tenică Popescu nu a candidat niciodată pentru funcţia de primar al localităţii Bumbeşti-Jiu, spre deosebire de alţi pretendenţi la scaunul de edil al oraşului. Popescu nu este astfel un ,,candidat de meserie” el acceptând doar funcţia de consilier local în Bumbeşti-Jiu. Tenică Popescu este astfel un new entry pentru politica din această zonă, mai ales că va candida pentru PRM pentru funcţia de primar. Acesta a iniţiat mai multe proiecte pentru comunitatea din Bumbeşti-Jiu, făcând opoziţie, când a fost cazul, chiar şi împotriva edilului în exerciţiu, liberalul Costantin Bobaru, pe care l-a şi acuzat de închiderea spitalului din localitate. PRM Gorj are până acum mai mulţi candidaţi oficiali pentru primăriile din judeţ, din rândurile PSD, PNL, PNG şi PDL, care fac echipă bună cu membrii PRM din localităţile respective.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here