Pesediştii sună mobilizarea la şedinţa de BPJ

311

Sediu psdŞeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a întrunit astăzi membrii Biroului Permanent Judeţean(BPJ) al PSD la o şedinţă care va avea loc la ora 12.00 la sediul PSD. Cârciumaru a sunat mobilizarea deoarece şi centrul a solicitat ca organizaţiile să îşi traseze obiectivele pentru campania electorală în vederea alegerilor locale.

Nu s-au întocmit încă listele de candidaţi, dar se va face asta până cel târziu la jumătatea lunii martie. Pe 15 martie, PSD-ul va avea pregătite şi definitivate listele de consilieri municipali, judeţeni şi locali dar şi primarii care vor fi susţinuţi în lupta pentru cele 70 de localităţi ale judeţului.

În şedinţa de vineri, de la sediul PSD, social-democraţii îşi trasează viitoarele obiective, asta deoarece, campania pentru alegerile locale, bate la uşă. Să nu uităm că deşi USL-ul la Gorj pleacă în cursă cu un avantaj, nimeni nu lasă lucrurile anapoda. Social-democraţii şi liberalii trebuie să îşi adjudece majoritatea primăriilor din judeţ, cel puţin astea sunt priorităţile, cu atât mai mult cu cât PDL-ul este mototolit după Guvernare. Cârciumaru nu mai acceptă niciun fel de concesii, în 2008 şi pe parcurs pierzând nişte primării, pentru simplu motiv că s-a dus pe mâna celor care nu mai promiteau, din respect faţă de statutul lor de membrii vechi. Nici liberalii nu stau cu mâinile în sân, Dian Popescu părând destul de deschis să primească în partidul aflat pe val patru primari PDL care se reorientează la candidatură. Împreună cu PSD-ul însă, şi fără să se doarmă pe urechea sondajelor, USL-ul poate face la alegerile locale o figură mai mult decât frumoasă. Poate să îşi adjudece cea mai mare parte din fotoliile de consilieri judeţeni, municipali şi locali şi, în continuare, cârma celor mai importante oraşe şi Consiliul Judeţean Gorj.

ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here